Raskas liukuportti

Raskas liukuportti ProtectorRaskas liukuportti on erinomainen ratkaisu kaikkialle, missä tarvitaan suurta ajoaukkoa, järeää porttiratkaisua ja toimintavarmaa porttia.

Portilla voidaan sulkea yksiosaisena 8m ajoväyliä ja pariporttina jopa 16m ajoväyliä. Materiaalit on pursotettua alumiiniprofiilia (AlMgSi T5 SFS 2591). Porttia valmistetaan verkko- ja profiilitäytteellä ja se voidaan varustaa myös piikkilangoin tai piikkilistalla. Pylväsrakenne estää jopa autolla läpiajoyrityksen.

Sähkökäyttöinen raskas liukuportti lukkiutuu koneistolla ja käsikäyttöinen lukitaan riippulukolla. Sähköisellä avauskoneistolla varustettu portti voidaan avata esim. painikkeella portin vierestä ja kauempaa kauko-ohjauksella tai kortinlukijalla, koodilukolla ja radio-ohjauksella. Ohjauskeskuksena käytämme mikroprosessoripohjaista keskusmallia, joka sisältää kaikki tavalliset täysautomaattisen käytön ominaisuudet, kuten liitännät turvavalokennolle, kauko-ohjauslaitteille, impulssiavaus ajoneuvoilmaisimesta, 1/2 -aukiohjaus, automaattinen sulkeutuminen, käyntiajan rajoitus ja esteen poistumisen tunnustelu.

Liukuportin perustaksi valetaan tasainen betonilaatta (pituus 250cm ja 90 cm). Laatan paksuus raudoitus ja korko asennuspaikan mukaan. Korkoa määritettäessä on huomioitava portin liikkeen ulottuvuus aukeamis- ja sulkemissuuntaan.
Moottorin jännite 3-vaiheinen 10 A.

© Puomitek Ky. Powered by ToimiSait